Infoboom december

VAN DE DIRECTIE (Infoboom 7 pdf)

ADVENT

Vanochtend kwamen er nieuwe letters bij in het alfabet dat we met elkaar bij langs gaan in de voorbereiding richting het Kerstfeest. Vandaag kwam de v van voederbak erbij de, de h van
herders en de aa van aarde. We staken de 2e kaars aan, mooi om samen onderweg te zijn naar Kerst, het prachtige feest van de geboorte van onze Here Jezus. Hij werd geboren en werd door
Zijn moeder in een voerbak gelegd, niet in zo’n lekker warm bed met zachte dekens zoals wij hebben. Herders werden als 1e bericht en engelen zongen over de vrede die dit kind op aarde
zou brengen. Bijzondere gebeurtenissen die ons opnieuw stilzetten bij Gods Almacht. Hij voert een plan uit, precies zoals Hij het had bedacht!

SINT

Het was een heel gezellige Sinterklaas-viering. Stralende kindergezichten, prachtige suprises en een fijn moment samen in de hal. Dank aan alle ouder(s)/verzorgers die het EvenementenTeam en daarmee de leerkrachten hebben ondersteund om er zo’n gezellig feest van te maken!
In de directiekamer vulde de zak met kadootjes zich heel snel na de oproep in de
nieuwsbrief! Echt heel mooi hoe we hierin elkaar willen helpen.

FEESTJE

De verbouwing is nagenoeg klaar, en nu het bijna klaar is, willen we dat ook vieren met elkaar. Op 17 december aanstaande zullen we daarom ons ‘vernieuwde en verbouwde’ gebouw openen. De opening zal om 18.30 beginnen!
We hebben voor dit feestelijke moment nog wel wat hulp nodig. Kunt en wilt u helpen? Meldt u zich dan even bij het EvenementenTeam (Erna Lagendijk & Ieke Kroes) Deze week ontvangt u nog een bericht met de laatste informatie over ’t feestje.

SING INN

Op maandag 06 januari, de 1e schooldag in het nieuwe kalenderjaar starten we het jaar met een Sing Inn. We nodigen u van harte uit om bij die Sing Inn aanwezig te zijn. We zingen elkaar en onze kinderen Gods zegen toe voor het nieuwe jaar, een mooi moment om samen te delen.

STUDIEDAG

Op 8 januari hebben we een studiedag voor het hele team van het KindCentru m. We hebben die dag een training van het KanjerInstituut. Samen leren we om de Kanjertraining goed in te zetten in ons hele KindCentrum. Met deze training komen we ook weer een stapje dichterbij het behalen van het vignet ‘Kanjerschool’.
Denkt u er aan dat uw kind(eren) vrij zijn op die dag?
Hartelijke groet,
namens het team,
Elza-Baukje Lap
Directeur KC De Bongerd