KindCentrum de Bongerd heeft onder hetzelfde dak ook opvang voor peuters en BSO. Hiervoor is samenwerking aangegaan met Stichting KOALAH. Deze stichting is vanuit scholenkoepel CorDeo opgericht met het doel christelijke kinderopvang te verzorgen.

Peuteropvang en BSO De Bongerd sluiten aan bij de gelijknamige basisschool, zowel inhoudelijk als praktisch. De opvang onderscheidt zich op het gebied van identiteit, kwaliteit en doorgaande lijn in de opvoeding. Samenwerken en afstemmen met als doel een doorgaande lijn biedt een meerwaarde voor de ontwikkeling van kinderen.

De peuteropvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag in de schoolweken van 8.25 uur – 14.45 uur. Juf Hanneke en juf Ieke en juf Esther bieden de peuters van 2 tot 4 jaar iedere opvang een fijn programma. Zij werken met het VE-programma Uk en Puk. Peuters vanaf 2,5 jaar met een VVE-indicatie zijn daarom ook van harte welkom.

De peuters maken gebruik van een multifunctionele ruimte binnen de school. Deze ruimte is in de middag in gebruik door de BSO.

De BSO is open op maandag, dinsdag- en donderdagmiddag van 14.45 tot 18.30 uur. In vakanties is de BSO in 8 van de 12 weken geopend. Juf Hanneke en/of Juf Naomi zijn op deze dagen aanwezig.

Stichting KOALAH is ingeschreven in het landelijk register kinderopvang (LRK) en voldoet aan de eisen uit de wet kinderopvang. Daardoor kunnen ouders kinderopvangtoeslag aanvragen.

Op de website www.koalah.nl vindt u het complete aanbod. U kunt zich hier aanmelden.

Ook kunt u even binnenlopen bij de peuteropvang en BSO of bellen/mailen met de locatiemanager:

Miranda Wolting, mirandawolting@kcdebongerd.nl.