KIKA

Ons KindCentrum zamelt lege cartridges in voor Kika en werkt hierin samen met NICA-CTC. Voor vele types ontvangt Kika een vergoeding die wordt gebruikt voor onderzoek tegen kinderkanker. De Kika-inzameldoos vindt u in het KindCentrum.

Vorig jaar doneerde NICA-CTC meer dan 5000 euro aan Kika door alle inzamelingen in het land.

Helpt u mee om dit bedrag te verhogen? De leerlingen leren tevens iets over milieu en recycling.

Laat uw kind(eren) de lege cartridges van thuis en/ of van uw werk meenemen (geen huismerk), zodat ze in de inzameldoos op het KindCentrum kunnen worden gedeponeerd en steun daarmee Kika en het milieu!

Wat/wie is Kika?

De stichting heeft als algemeen doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Meer specifiek streeft KiKa naar:

  1. Verhoging van de genezingskans.
  2. Verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk).
  3. Vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd).

KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.

Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker.

KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.

Het leek ons als Bongerdteam mooi om op deze manier 2 goede dingen te doen: zorgen voor het milieu en geld sparen voor Kika!

DOET U MEE? GRAAG!!

Namens het KindCentrum en Kika: Hartelijk bedankt!!