Praktijklocatie Intraverte – KindCentrum De Bongerd in Zutphen

Soms loop je als ouder(s) tegen problemen aan bij de ontwikkeling van je kind(eren). Valt het je bijvoorbeeld op dat jouw kind snel boos is, weinig zelfvertrouwen heeft, moeite heeft met concentreren in de klas, vaak valt of schrijven nog erg lastig vindt? Onze enthousiaste en gedreven therapeuten gaan spelenderwijs met de hulpvraag van jouw kind aan de slag!

Het is ons doel om kinderen (en hun ouders) te ondersteunen in hun ontwikkeling wanneer dat, om wat voor reden dan ook, niet vanzelf gaat. Door bewust te worden van de reden achter het gedrag van je kind, geven wij jou en je kind, inzicht en ervaringen hoe hiermee om te gaan.

Op praktijklocatie KindCentrum De Bongerd wordt de begeleiding verzorgd door kinderoefentherapeut Ingrid Krijgsman.

Ingrid: ‘Ik geniet echt van de blije en tevreden kinderen en ouders, omdat we ze helpen bij echte problemen en ze in een juiste ontwikkelingsrichting kunnen leiden.’

De behandelingen kunnen worden vergoed vanuit het basispakket en het aanvullende pakket van uw zorgverzekering. Check hiervoor de polisvoorwaarden. Per traject wordt een eigen bijdrage gerekend van
€ 50,00.

Benieuwd wat wij voor jouw kind kunnen betekenen? Bekijk dan eens onze website www.intraverte.nl of bel naar 0578-688127.